'/> Resep Ayam Masak Merah Ala Kenduri, Enak - Learn

Resep Ayam Masak Merah Ala Kenduri, Enak

Kandori estiloko oilasko gorria labean

Porrotaren aurkako oilasko labean kendori gorriaren errezeta paregabearen beldur al zara? Jendea internet erabiltzen ari da gadgetetan irudien datuak ideiak bilatzeko. Oraingoan, zure zapore-papilak nahastuz erraza eta erronka egiten duen oilasko labean egindako kendori errezeta nola egiteko urratsak erakutsiko dizkizut. Eragiketa okerra bada, emaitzak ez dira onak izango eta ipstu kendang ez da ona. Kandori estiloko oilasko egosi gorria goxoa da, baina gure gustura egokitzeko zaporea eta zaporea izan behar ditu.

Gauza asko daude labean egindako Kananduri oilasko gorriaren kalitatean eragiten dutenak, motatik, gero aukeraketatik, zerbitzatzeko moduraino. Edonon zaudela, oilasko egosi gorria kendori erara egin nahi baduzu, ez duzu kezkatu behar plater hau kolore berezia izan daitekeelako trikimailua ezagutzen duzun bitartean. Jarraian, Kenduri estiloko oilasko gorri baten argazkia dago publikoak ikus dezan.

Tira, saia gaitezen oraingoan, egin dezagun etxean Kenduri estiloko oilasko gorri egosia. Osagai egokiekin, plater honek zure gorputzari eta zure familiaren osasunari mesede egin diezaioke. Oilasko egosi gorria kendori estiloa egin dezakezu 22 osagai eta 9 prestaketa-pauso erabiliz. Hau arraroa da plater hotz baterako.

Gabon estilo honetan oilasko gorria prestatzen dut. Aurretik tomate arrozarekin izan nuen, oraingoan arroz zuriarekin. Zaporea gurin gozoa da.. zink aleekin nahastuta.. alboko plater hau goxoa da..

Kendoori oilaskoa egiteko beharrezkoak diren osagaiak:

  1. 10 ketol edo 1/2 oilasko
  2. 1 koilaratxo turmeric hautsa
  3. 1/2 koilaratxo gatz fina
  4. 1 kanela makila
  5. 1 interes legitimoa
  6. 5 ale
  7. 1 tipula handi kalabaza - txikituta
  8. 2 limoi - txorrota
  9. 1 tomate - txikituta
  10. 2 Pandan hostoak - Korapiloak
  11. 1 baratxuri ale*
  12. 5 tipula berde*
  13. 5 baratxuri ale*
  14. 1 1/2 hazbete baratxuri*
  15. (Konposizioa 2 *rekin markatutako nahasketa bat da)
  16. 7 koilarakada piper bero birrindua
  17. 1/2 kopa jula maca
  18. 1 koilarakada gatz fina, edo gustura
  19. 1 koilarakada azukre, edo dastatzeko
  20. 1/2 koilarakada tamarindoa
  21. Esne likido kartoi erdia
  22. Pistatxo kutxa txiki 1

Nola egin oilasko gorri egosia kendori moduan

  1. Nahastu oilaskoa turmeric hautsarekin eta gatzarekin. Frijitu egosi eta urreztatu arte
  2. Frijitu kanela, anis, ale eta limoiaren azala usaintsu arte.
  3. Ondoren, gehitu tomateak eta pandan hostoak. Itxaron minutu batez
  4. 2 Bota irabiagailu batera eta hauts fin batera birrindu. Frijitu pica olioa arte
  5. Nahastu azukrea, gatza eta azukrea
  6. Esnea ere nahastu. sukaldaritzarako
  7. Gehitu oilaskoa. Utzi oilaskoa pixka bat egosten eta saltsa pixka bat lehortzen
  8. Garbantzuak irabiatu. Moztu eta itxi planoa:
  9. Arroz zuriarekin edo hobeto tomate arrozarekin / arroz oliotan.

Nola: Ez al da erraza? Hemen kendori estiloko oilasko gorri egosia prestatu dezakezu, etxean egin dezakezuna. Zorte on eta zorte on!

Link copied to clipboard.